Blog

Μέτρα Προστασίας κατά Covid-19

Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2020

Μέτρα Προστασίας κατά Covid-19

Ο ξενώνας μας,έχοντας πάντα ως γνώμονα την προστασία της υγιεινής και της ασφάλειας των φιλοξενούμενων αλλά και του προσωπικού μας και σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις των Υπουργείων Τουρισμού & Υγείας, τηρεί το παρακάτω υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργίας:

 •  Ώρα άφιξης  :  15:00-20:30 και ώρα αναχώρησης :  έως 11:00 . Χρήση του δωματίου/διαμερίσματος, των κοινόχρηστων χώρων και της  πισίνας πέραν της  11:00 απαγορεύεται.
 • Κατά την άφιξη ζητείται η έγγραφη ενημέρωση του καταλύματος των πλήρη στοιχείων των διαμενόντων (πχ  εθνικότητα, ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail). Το αρχείο τηρείται υποχρεωτικά για λόγους προστασίας δημόσιας υγείας καθ’υποδειξιν του Υπουργείου Υγείας και είναι σύννομο με τον  Γενικό Κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).
 • Απαγορεύεται η είσοδος και διαμονή στους  χώρους των μη διαμενόντων.
 • Διατίθενται στους πελάτες μας μέσα ατομικής προστασίας στην υποδοχή και στο Panorama Cafe.
 • Το προσωπικό μας έχει ενημερωθεί και εκπαιδευτεί για το πρωτόκολλο υγιεινής και διαχείρισης κρουσμάτων Covid-19 και θερμομετρείται κάθε πρωί στο πλαίσιο ατομικής ευθύνης.
 • Στην υποδοχή οι φιλοξενούμενοί μας θα βρουν βασικές υγειονομικές οδηγίες στα ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.
 • Στην υποδοχή και στο Panorama Cafe υπάρχουν επιδαπέδιες σημάνσεις σε απόσταση 2 μέτρων όπου θα στέκεται ο πελάτης και οι χώροι αυτοί αερίζονται με φυσικό τρόπο τις ώρες λειτουργίες τους , δηλαδή 8:30-14:30 και  17:30-20:30.
 • Στα δωμάτια γίνεται σχολαστικό καθάρισμα και πολύ καλός αερισμός δωματίου κατά τις ώρες που μεσολαβούν μεταξύ των διαμονών. Για την επιπρόσθετη απολύμανσή τους χρησιμοποιείται ειδική συσκευή τελευταίας τεχνολογίας με ακτίνες UV και ατμοκαθαριστής.
 • Στους κοινόχρηστους χώρους μας πραγματοποιείται συχνή απεντόμωση, μυοκτονία και απολύμανση.
 • Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα καθαρισμού των δωματίων και αλλαγής ιματισμού και πετσετών.
 • Στον εξωτερικό χώρο του Panorama Cafe τοποθετήσαμε περισσότερα τραπέζια στις ενδεδειγμένες πάντα αποστάσεις και σερβίρουμε το πρωινό μας στο τραπέζι σας.
 • Για την πισίνα μας , το κατάλυμά μας τηρεί τις υγειονομικές διατάξεις του Υπουργείου Υγείας για την χλωρίωση του νερού.
 • Οι ξαπλώστρες, τοποθετημένες στις ενδεδειγμένες αποστάσεις, απολυμαίνονται κατά την διάρκεια λειτουργίας της πισίνας.
 • Ο μέγιστος συνολικός αριθμός των εισερχομένων εντός της πισίνας κάθε στιγμή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερος  των  10 ατόμων 

   

 

Διαβάστε περισσότερα »Cafe - Reception

Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2016

Cafe - Reception

Μέσα στο Porto Panorama, δημιουργήθηκε ένα ξεχωριστό οίκημα παραδοσιακής τοπικής αρχιτεκτονικής, που φιλοξενεί την Υποδοχή και το Panorama Cafe. To Panorama Cafe λειτουργεί μόνο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Διαβάστε περισσότερα »

Αξίζει να επισκεφθείτε

Written by George Δευτέρα, 01 Δεκέμβριος 2014

Αξίζει να επισκεφθείτε

Το Πορτο Χέλι αποτελεί αγαπημένο προορισμό για χαλάρωση και ηρεμία όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι ένα πανέμορφο φυσικό λιμάνι με γαλαζοπράσινες πεντακάθαρες παραλίες, ιδανικό για μπάνιο, βόλτες και καλό φαγητό στα μαγαζιά του. Επισκεφτείτε, επίσης, κοντινούς προορισμούς όπως τις Σπέτσες, την Ύδρα και την Ερμιόνη.

 

 


 

 

Διαβάστε περισσότερα »

Convinced our him yet

Written by George Σάββατο, 29 Μάρτιος 2014

Convinced our him yet

Park girl they rich hour new well way you. Face ye be me been room we sons fond. Ask within entire season sex common far who family.

Repulsive questions contented him few extensive supported. Of remarkably thoroughly he appearance in. Supposing tolerably applauded or of be. Suffering unfeeling so objection agreeable allowance me of. Ask within entire season sex common far who family.

As be valley warmth assure on. Park girl they rich hour new well way you. Face ye be me been room we sons fond.

Διαβάστε περισσότερα »

 

 

 

 

 

Επικοινωνία

Porto Panorama
Πόρτο Χέλι , Αργολίδα 21300
Tηλ.    (+30) 27540 51040
Κινητό (+30) 6973037302

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΗ.Τ.Ε.: 1245K133K0232800

Blog

Μέτρα Προστασίας κατά Covid-19 Ο ξενώνας μας,έχοντας πάντα ως γνώμονα την προστασία...
Πισίνα Χωρίς Χλώριο Πισίνα Υπερχείλισης με ειδική μέθοδο απολύμανσης...